Vaardigheidstrainingen

De trainingen van de vanDoen Academie hebben als doel het rendement van medewerker en organisatie te verhogen. Naast onze standaardtrainingen zijn onze ontwikkelaars in staat om elke trainingsvraag binnen 4 weken te vertalen naar een training op maat voor uw organisatie.

De juiste keuze
In sommige gevallen kan een training meer waarde toevoegen dan een volledige MBO opleiding. Misschien lijkt het of medewerkers niet over voldoende kwalificaties beschikken om hun werk optimaal te kunnen doen maar blijkt het een kwestie van timemanagement te zijn waardoor verkeerde prioriteiten gelegd worden. Het kan ook zijn dat medewerkers veel moeite hebben met veranderingen binnen de organisatie waardoor ze zich niet meer voor de volle 100% op hun werk kunnen richten.

Deze voorbeelden geven al aan dat het heel belangrijk is om de probleemstelling helder te hebben alvorens voor een specifieke opleiding of training te kiezen.

Kwaliteit

De vanDoen Academie kan vrij invulling geven aan lengte, duur en inhoud van een cursus of training. Kies je voor de vanDoen Academie, dan ben je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit in een prima prijs/kwaliteit verhouding.