"Mijn doel is om er aan de achterkant voor zorgen dat het aan de voorkant (tijdens de trainingen) zo soepel mogelijk verloopt en de trainers zich bijna alleen maar bezig hoeven te houden met het bezorgen van een zo leerzaam en leuk mogelijke dag aan de deelnemers. Een dag/training op maat, waar ze echt iets aan hebben".

Dingen regelen: daar hou ik van! Zorgen dat alles soepel loopt. Verder krijg ik bij vanDoen de vrijheid om creatief bezig te zijn. Dit geeft mij energie. Ik ben perfectionistisch, creatief, denk graag mee, en ben liever op de achtergrond.

Een aantal jaar geleden heb ik in de psychiatrie gewerkt. Uiteindelijk ben ik daar, van werken met de bewoner, langzaam verschoven naar de computer om dingen te regelen. Daar lag mijn kracht en interesse meer.

Ik vind het zo leuk om voor vanDoen te werken, omdat vanDoen mij de ruimte geeft mezelf te zijn. Je wordt aangespoord om dingen te doen waar je kracht en interesse liggen en krijgt de vrijheid om nieuwe dingen te proberen. De humor en laagdrempelige sfeer binnen de organisatie trekt mij enorm.