"Wat mij drijft? Een samenleving waarin ieder persoon zijn volledige potentieel kan bereiken door kwalitatief hoogstaand onderwijs".

Op dit moment studeer ik interdisciplinaire sociale wetenschappen, een studie die zich toespitst op maatschappelijke vraagstukken en het zoeken naar oplossingen hiervan. Binnen mijn studie focus ik mij veel op het onderwerp onderwijs. Ik ben van mening dat je nooit te oud bent om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Bij VanDoen wordt de gedachte van zelfontplooiing om het meest uit je vak te kunnen halen omarmt. Met een echte doen mentaliteit wordt er actief gewerkt aan het aanbieden van hoogstaande trainingen en onderwijs. Dit spreekt mij aan, want ontwikkelen doe je. Gedreven door een passie voor onderwijsinnovatie hoop ik bij VanDoen mijn steentje te kunnen bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals. 

Typerend voor mijn manier van werken: optimistisch, communicatief, resultaatgericht, organisatorisch, verbindend. Ik vind het mooi om deze ambities te kunnen uiten in de zorgsector. In het willen verbeteren van de zorg schuilt een boodschap die zich richt op het verbeteren van het welzijn van anderen. Deze gedachte vind ik erg inspirerend.