Leiders maken een verschil: hoe geef je stevig vorm aan leiderschap binnen de organisatie? Hoe neem je de medewerkers mee in een werkomgeving die onderhevig is aan voortdurende verandering en maatschappelijke druk? Hoe verstevig je de samenwerking tussen de sleutelposities van de organisatie? Hoe maak je verschillende stijlen van leidinggeven eigen? Hoe treed je effectief op in veranderprocessen?

‘Word nóg effectiever in managen en leiden. Bouw aan vertrouwen, zorg voor een goede inrichting en geef richting’

Wat levert het leiderschapsprogramma jullie organisatie op?

  • Ontwikkeling van leiderschap
  • Bewustwording van de impact van leiderschapsgedrag en invloed 
  • Optimaliseren van de samenwerking 
  • Bouwen aan een cultuur van vertrouwen en bouwen aan een gezonde organisatie
  • Effectief doorvoeren van veranderingen en de veranderingsbereidheid positief beïnvloeden
  • Ontwikkelen van essentiële leiderschapsvaardigheden en leiderschapseigenschappen
  • Verbinden van de medewerkers

‘Medewerkers boeken de beste resultaten binnen een gezonde cultuur’

Bij vanDoen begrijpen we als geen ander hoe belangrijk leiderschap is binnen een organisatie en wat nodig is voor trainingen met impact. De gewenste veranderingen binnen de organisatie bepaalt de focus van een passend leiderschapstraject, net als de wensen. Bij ons is alles op maat.

Een belangrijke vraag om tot een waardevol programma te komen is welke ondersteuning hebben de managers vanuit de organisatie nodig om de gewenste veranderingen succesvol te realiseren?De leercultuur van jullie organisatie en het lerend vermogen van de deelnemers hebben invloed op de aanpak. Indien we met elkaar de samenwerking aangaan dan maken we het programma graag op maat voor jullie. Dat inspireert ons ook, niets is hetzelfde.

‘Medewerkers kijken naar het gedrag van het management, niet naar de woorden’

Wij zorgen ervoor dat de deelnemers na een opleiding of training veel meer kunnen dan ze vooraf gedacht hadden. Wij spelen goed in op de behoefte aan praktijkgerichte opleidingen en trainingen. In onze werkwijze staat praktisch werken dan ook centraal: ‘wat kun je morgen doen met wat je vandaag leert’. Onze benadering is persoonlijk, de opleidingen en trainingen zijn afwisselend, interactief, resultaatgericht en inspirerend.

Ook binnen de leiderschapsprogramma’s werken wij met blended programma’s: een combinatie van zowel e-learnings, online- en fysieke bijeenkomsten en praktijkopdrachten om het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Veel is mogelijk! Wil je aan de slag met het management en samen bouwen aan een gezonde werkomgeving waarin leiderschapsgedrag centraal staat? Maak een vrijblijvende afspraak en verken de mogelijkheden.

Neem contact op
Wil je alle hulp inzetten die je kunt gebruiken? Neem contact met ons op. Dan bespreken we alle mogelijkheden!