VanDoen Academie is dé adviseur en opleider in de zorg. We zijn een eigentijdse en flexibele organisatie, gespecialiseerd in vraagstukken die verband houden met de medewerkers van zorgorganisaties. In elke situatie vinden wij een oplossing en bij iedere vraag komen we tot een passend antwoord: van complete opleidingen tot losse trainingen en van bedrijfsadvies tot een e-learningcursus op maat.

Beter dan goed
Voor halve maatregelen of standaardoplossingen hoef je bij vanDoen niet aan te kloppen. Gewoon goed is voor ons namelijk niet voldoende. Gebaseerd op scherpe analyses verleggen wij steeds onze grenzen om verwachtingen te blijven overtreffen. Iedere opleiding en training laten we naadloos aansluiten op de aard van een organisatie, de ontwikkelbehoefte van de groep en de voorkeuren van een cursist. Daarom werkt het beter met vanDoen.

Ervaren
Het praktijkgericht opleiden van vanDoen zet cursisten direct in de ervaring. Onze focus ligt niet op vertellen hoe het moet, maar laten ervaren hoe het is. We kunnen deze ervaring bieden, omdat onze trainers zelf nog met hun voeten in de klei staan; het zijn ervaren professionals die weten wat er in de dagelijkse praktijk wordt gevraagd.