"Effectieve trainingen zodat jij morgen leiderschap toe kan passen in de praktijk: dat zijn trainingen die ik graag geef. Ik geloof in leren door te doen. Dus welke theorie of methode ook voorbijkomt in de training, we gaan deze samen ervaren, toepassen en scherpstellen".

Leiderschap is een manier van denken, doen en het belangrijkste: een manier van communiceren. En dat betekent dus ook dat je geen leidinggevende hoeft te zijn om leiding te nemen. Dat geeft jou een hoop regie in handen! Om een goede transfer naar de werkvloer te maken, bekijken we samen praktijkverhalen door een theoretische bril.

Wat voor training ik ook geef, ik sta aan. Ik ben als trainer enthousiast, helder, eerlijk en open. Ik vind het fijn om er samen een leerfeest van te maken. Daarnaast hou ik ervan om keihard werken af te wisselen met een beetje humor en luchtigheid zodat we met energie de training kunnen afsluiten.

Ik heb zelf jarenlang gewerkt in het sociale domein, door het geven van coaching en trainingen in het speciaal voorgezet onderwijs en op het MBO bij de MZ-opleidingen. Mooi hoe zorgmedewerkers een warm hart en passie voor de medemens hebben. Ik vind het geweldig dat ik daar indirect een bijdrage aan mag leveren. Wat zou de wereld er een stuk mooier uit zien als we allemaal wat meer naar elkaar om zien.

Wat een warm bad om bij vanDoen te mogen trainen, waar ze mij waarderen als trainer en we elkaar met humor benaderen.

Specialisaties binnen vanDoen: Communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en management, teamcoaching en persoonlijke coaching