“Vaak hebben we het idee niet gehoord te worden en vaak horen we niet daadwerkelijk wat een ander zegt of bedoelt. Als we daarin inzicht kunnen krijgen wordt de wereld een stuk leuker. Daar wil ik graag mijn steentje in bijdragen”

In de training gaan we onderzoeken hoe we ons kunnen versterken in het vermogen om op een effectieve manier met elkaar om te gaan. Dat onderzoek bestaat uit het uitproberen van verschillende manieren van communiceren, we oefenen en kijken wat voor iemand de prettigste manier is om een gesprek te voeren. Dit doen we in mijn trainingen met zorg en aandacht voor elkaar. We zijn immers onderdeel van een geheel. Ons daar bewust van zijn zie ik als een helpende gedachte en daarin ligt voor mij ook de basis voor een geslaagde training: bewuste samenwerking.

In de afgelopen jaren kwam ik in verschillende branches alsook in de verschillende lagen van deze organisaties: in de zorg, op verschillende ministeries, banken, verzekeringsmaatschappijen, gemeentes en woningcorporaties.

In mijn trainingen staat vertrouwen, veiligheid, ontspanning en humor voorop. Ik vind het belangrijk dat eenieder zich op zijn of haar gemak voelt, er is geen goed of fout, we kijken alleen maar naar het effect en kunnen vervolgens kiezen of dat wenselijk is.

De zorg is een prachtig vakgebied die perfect past bij één van mijn grootste waardes in het leven: de zorg voor onszelf én elkaar. ‘Want we benne op de wereld om mekaar, om mekaar, toch te hellepen niewaar…?’ 😉

De vanDoen Academie is een bevlogen organisatie met waardes als vakkundigheid, flexibiliteit en zorg, waarbij ik mij naadloos kan aansluiten.

Specialisaties binnen vanDoen: Communicatiecoach