"Het vergroten van de persoonlijke en professionele groei bij mensen, zie ik als mijn bijdrage aan de toekomst. Ik houd van actie, beweging en vooruitgang! Belangrijk voor mij in mijn werk is om betekenisvol te kunnen zijn. Het geeft mij extra veel voldoening om mensen in beweging te krijgen"

Tijdens mijn trainingen laat ik je inzicht krijgen, ervaren, reflecteren, in actie komen, experimenteren en zet ik je aan tot nadenken. Ik stel vragen, spiegel, inspireer en confronteer. Je leert hoe je een unieke positieve invloed uitoefent op je eigen situatie en omgeving. Deze aanpak is gebaseerd op motiverende gespreksvoering en op de positieve organisatiepsychologie.

Deelnemers in mijn trainingen waarderen mijn doortastende, eerlijke blik. De trajecten worden als praktisch en doelgericht ervaren, waarin ik snel tot de kern kom. Ik moedig je aan om je grenzen te (ver)kennen en om echt in actie te komen. Zo merk jij al snel resultaat en voel je meer (werk)geluk en innerlijke groei. Woorden die bij mij passen: enthousiast, gedreven, eerlijk, actief, betrokken, in verbinding, open, doen!

Zelf werk ik al jaren met heel veel plezier als (leiderschaps)trainer en als re-integratie/loopbaan/werkgeluk coach. Thema’s van mijn trainingen betreffen communicatie & gedrag, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en werkgeluk. Naast mijn werkervaring als trainer en als coach, heb ik een achtergrond als leidinggevende en als casemanager verzuim.

Bij VanDoen trainingen kan ik mijn passie voor het vak als trainer goed tot uiting brengen samen met een ontzettend leuke groep enthousiaste collega’s.

Specialisaties binnen vanDoen: Leiderschap en management, communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit, werkgeluk