"Mijn drive is mensen in beweging te brengen om het maximale uit zichzelf en de samenwerking met anderen te halen. Om met elkaar te praten in plaats van óver elkaar. Om samen te werken in plaats van 'ieder voor zich’".

Er is geen ‘goed of fout’, wel ‘wat werkt wel of wat werkt niet’. Ik werk op een gemakkelijke manier: er kan en mag veel, er is altijd ruimte om het toch weer even anders te doen, waarbij we het resultaat niet uit het oog verliezen.

Geduld, verbeeldingskracht, enthousiasme en het inlevingsvermogen om aan anderen iets over te brengen typeert mij als trainer. Maar vooral wil ik ruimte laten om zelf of met je team te ontdekken hoe communicatie en verbinding anders kan.

Ik ben opgeleid tot professioneel Trainer (NOBTRA trainer & gecertificeerd DiSC trainer), Coach (NOBCO) en Trainingsacteur (WWLA). Als zelfstandige train ik zowel in het bedrijfsleven als in de zorg, waar ik zelf ooit ben begonnen als (leerling)verpleegkundige A. - hoe mooi dat de cirkel weer rond is.

Bij VanDoen trainingen kan ik veel van mijn zorghart kwijt en mijn drive om mensen te zien groeien en ontwikkelen in hun rol en ook daarbuiten.

Specialisaties binnen vanDoen: Communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en management, teamcoaching, persoonlijke coaching, DISC trainer