"Het overbrengen van mijn kennis en ervaring en daarmee een bijdrage leveren aan de zorg is voor mij de drijvende kracht achter mijn trainerschap. Dat kan zijn op zorginhoudelijk niveau, maar ook op het gebied van het vergroten van team effectiviteit of persoonlijke ontwikkeling".

In mijn trainingen creƫer ik een omgeving waarin de deelnemers zich veilig kunnen voelen, door, mezelf kwetsbaar op te stellen en te vertellen over mijn ervaringen. Ik wil graag dat deelnemers het vertrouwen voelen om fouten te mogen maken en daarvan te leren. Daarnaast vertel ik graag verhalen waarmee ik de serieuze toon afwissel met een lekkere dosis humor.

Die verhalen komen voort uit ruim 30 jaar werkervaring in de zorg, onder andere als hoofd- en IC-verpleegkundige, teamleider IC en kwaliteitsmedewerker. Het werken in de zorg doe ik af en toe nog en ben daarom nog BIG-geregistreerd.

Mijn doel is om deelnemers bewust te maken van hun handelen en te verwonderen. Te verwonderen over het functioneren van een gezond lichaam, of ons gedrag en de manier waarop we soms communiceren. Deze manier van trainen sluit naadloos aan bij de werkwijze van de vanDoen Academie. Er is ruimte voor creativiteit en initiatieven. Die ruimte is prettig voor mij als trainer en zorgt ervoor dat trainingen goed aansluiten bij de vraag van de klanten en deelnemers.

Specialisaties binnen vanDoen: Docent erkende zorgopleidingen, docent zorginhoudelijke trainingen, persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden