"De liefde voor mijn vak is voor mij belangrijk om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Ieder mens is uniek en geen ziektebeeld hetzelfde. Dat houd mij scherp om zorg - binnen de kaders van protocollen en werkwijzen - individueel op de zorgvrager af te stemmen".

Mijn kwaliteit als trainer is dat ik uit veel praktijkervaring kan putten en deze kennis inzet tijdens de training. Tijdens de training ben ik geïnteresseerd naar de ervaringen en leervragen van de deelnemers en gebruik deze informatie om een training voor elke deelnemer persoonlijk en interessant te maken.

Het meeste plezier haal ik uit een training waarbij een casus centraal staat voor het verdiepen in een ziektebeeld of het aanleren van een handeling. Klinisch redeneren is essentieel voor het uitvoeren van veilige patiënt/client-gerichte zorg. Dit is voor mij lijdend tijdens de trainingen. Waarom doe je wat je doet bij die specifieke patiënt/client en in hoeverre past dit binnen de richtlijnen? Dit maakt elke training uniek binnen de kaders van de theorie.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige (kinderaantekening/ IC/CCU/SEH) en op diverse werkplekken de praktijk mogen ervaren. Op dit moment houd ik me vooral bezig als trainer van diverse (toekomstige) zorgverleners en coach van mensen met een verlieservaring. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger op de wensambulance.

Binnen van Doen krijg ik de ruimte om vandaag een training op maat te mogen geven zodat jij er morgen mee aan de slag kunt.

Specialisaties binnen vanDoen: Docent erkende zorgopleidingen, docent zorginhoudelijke trainingen