"Zorgmedewerkers helpen een stap te zetten in hun persoonlijke en/of professionele groei: daar haal ik voldoening uit. Ofwel: verleiden tot ontwikkeling!"

Het is mijn passie om anderen te helpen groeien. Hierin vind ik het belangrijk om in de trainingen zowel bij de groep als bij het individu aan te sluiten, zover als dat mogelijk is. 

Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn en ik hecht daarnaast veel waarde aan humor en plezier: onmisbare factoren bij leren. Rustig, geduldig, respectvol, betrouwbaar, ondersteunend, en als het nodig is ook confronterend, dat zijn mijn eigenschappen als trainer.

Mijn ervaring in de zorg begon als verpleegkundige, op de hartbewaking en SEH. Later ben ik me meer op opleiding en ontwikkeling gaan richten en heb ik onder andere 11 jaar gewerkt als opleidingscoördinator op de OK. Tijdens deze jaren heb ik ook verschillende opleidingen gevolgd, zoals Management, Praktijkopleider, Opleidingsadviseur en Coaching.

Bij vanDoen zijn er hele korte lijnen, de leiding is daadkrachtig en gericht op kwaliteit en de sfeer is open en respectvol. Een fijne omgeving en heel leuk om voor te werken!

Specialisaties binnen vanDoen: Docent erkende zorgopleidingen, docent zorginhoudelijke trainingen