"Dit vak verenigt vele facetten die mij dicht aan het hart staan, want voor mij gaat het in dit mooie beroep om verbinding maken met jezelf en met anderen. Elke training is een nieuw avontuur die de mogelijkheid biedt tot persoonlijke groei. Voor de deelnemers en ook voor mijzelf als trainingsacteur"

De deelnemers beloof ik een veilige omgeving waarin ze de grenzen van hun mogelijkheden/ vaardigheden durven te verleggen. Mijn aanpak is positief, laagdrempelig en doelgericht, samen onderzoeken we waar zit je kracht en hoe kan je die nog meer inzetten.

In de trainingen reik ik praktische tools aan waarmee we door middel van gerichte oefeningen op weg gaan jouw specifieke leerdoelen te realiseren. Mijn trainingsstijl kenmerkt zich door veiligheid, humor, praktische toepassing, empathie en opbouwend.

Sinds 24 jaar werk ik met veel plezier als trainingsacteur/gesprekscoach voor diverse organisaties waaronder de zorg, wat mij iedere keer weer zo aanspreekt bij het werken met medewerkers in de zorg is de betrokkenheid en het hart voor mensen.

Vanwege de positieve en realistische kijk op leren werk ik graag met de vanDoen Academie samen, omdat ze echt afstemmen op de deelnemers en praktijkgericht zijn.

Specialisaties binnen vanDoen: Communicatiecoach