“Wat mij drijft als trainer is op een laagdrempelige en toegankelijke manier mensen verder helpen in hun ontwikkeling”

Na jaren met veel plezier in de zorg te hebben gewerkt als begeleider en manager voor verstandelijk gehandicapten en het ziekenhuis, heb ik zeven jaar geleden de overstap gemaakt naar trainer. Als trainer spreek ik de taal en begrijp de struggles en ook de motivatie om in deze mooie branche te werken.

Mijn trainingen zijn laagdrempelig, toegankelijk en met humor. De trainingen moeten je het gevoel geven dat je er morgen direct mee aan de slag kunt. De theorie is zeker ook belangrijk maar ik geloof in doen, ervaren en samen uit proberen. En laten we vooral lachen met elkaar! Mijn ervaring als zorgmanager neem ik altijd mee in mijn trainingen.

Door als leidinggevende uit te zoomen en juist wel tijd vrij te maken voor zelfontwikkeling, waar je misschien vooraf van denkt: “daar heb ik nu echt geen tijd voor, de waan van de dag roept” zal je zien dat het werk uiteindelijk makkelijker wordt en dat gun ik iedereen in de zorg.

Bij de VanDoen Academie herken ik dat wat mij zelf drijft. VanDoen staat voor praktisch, doen, toepasbaar. Geen koffers vol theorie maar praktische trainingen die je morgen direct kunt gebruiken. En dat in de zorg, waar ik vandaan kom, maakt dat ik graag met vanDoen werk!

Specialisaties binnen vanDoen: Leiderschap en management, communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit, teamcoaching, persoonlijke coaching