"Ieder team verdient een uitstekende leider! Ik geloof erin dat je als leider een belangrijke schakel bent in het ontwikkelen, faciliteren én waarderen van jouw teamleden".

Dit genereert positieve energie bij zowel jouw teamleden als bij jouzelf en eenieder die met jullie in aanraking komt. Zo maak je samen de wereld een stukje beter. Daarom train en coach ik leiders in de zorg die zichzelf willen ontwikkelen en aan hun team willen bouwen, zodat iedereen met plezier samenwerkt en fluitend geweldige zorg levert.

Energiek en nieuwsgierig: dat typeert mij als trainer. Met een gezonde dosis humor en lef breng ik met prikkelende vraagstelling scherpte aan waar dat nodig is. Daarnaast ben ik pragmatisch en resultaatgericht. Dit alles met maar één doel: jou ondersteunen om je eigen en gewenste leerdoelen te realiseren. Vanaf 2007 vervul ik de functie van leidinggevende bij diverse organisaties. Sinds 2010 is daar teamcoaching bijgekomen, met focus op thema’s als teamdynamiek, drijfveren en effectieve en ineffectieve teampatronen.

Ik heb gekozen voor samenwerken met vanDoen omdat zij opereren in een sector die ertoe doet en werken volgens een aansprekende aanpak: theoretisch kader, klassikaal oefenen en ervaren, toepassen in praktijkopdrachten en tegelijkertijd het geleerde toepassen in de praktijk. Ik geloof erin dat je zo tot een maximale leeropbrengst voor je deelnemers komt.

Specialisaties binnen vanDoen: Leiderschap en management, communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit, teamcoaching, persoonlijke coaching