"Mensen laten ervaren waar hun talent ligt en aansluiten bij hun sterkte punten om dan vanuit vertrouwen verder te laten groeien: dat drijft mij".

Samen denken we na over de inhoud van het zorgvak: wat hebben we gisteren gedaan en hoe gaan we het morgen doen? Een bijdrage leveren om de zorgprofessionals te kunnen laten kiezen uit rijkdom!

Tijdens een training sluit ik aan bij de ontwikkelvraag van de deelnemer(s) en vind ik het van belang dat het geleerde gelijk toepasbaar is in de praktijk. Dat maakt mij een groot voorstander van ervaringsleren. Ik vertrek vanuit de praktijk om zo de koppeling met inhoud van de training te maken, op een prikkelende, humoristische en interactieve manier.

In het Amphia ziekenhuis heb me gespecialiseerd tot kinderoncologie verpleegkundige. Daarna via een landelijke thuiszorgorganisatie, in de VVT-sector terecht gekomen. Binnen de VVT-sector heb ik mij vooral met vraagstukken rondom dementie beziggehouden.

Sinds april 2022 heb ik de overstap naar het trainerschap gemaakt en sindsdien ben ik met plezier aan de slag voor de vanDoen Academie!

Specialisaties binnen vanDoen: Docent erkende zorgopleidingen, docent zorginhoudelijke trainingen