“Kennis en vooral ervaring overdragen vind ik het leukste om te doen. Iedereen gaat door een ontwikkeling heen gedurende zijn leven en carrière. Wat is dan mooier om een stukje van je eigen ervaringen mee te geven zodat mensen kunnen leren en zich voorbereiden op de ervaringen die zij mogelijk gaan meemaken”.

Als trainer zorg ik dat de deelnemers aan het eind van de dag met een zelfverzekerd gevoel naar huis gaan. In een respectvolle en veilige leersituatie neem ik de eventuele ervaringen van deelnemers mee in de lessen. Leren doe je vooral met en van elkaar. Het geeft mij voldoening om deelnemers te zien groeien gedurende de opleiding/scholingsdag. Ieder persoon neemt zijn leermoment mee en wordt weer wat wijzer: een stap voorwaarts is gemaakt.

Als verpleegkundige heb ik meer dan 20 jaar ervaring en voornamelijk in de acute zorg is mijn werkterrein geweest. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij Defensie, ambulancediensten en ziekenhuizen. Ik geef voornamelijk les aan studenten van de HBO-verpleegkunde opleiding waarin ik naast het klinische redeneren, het vaardigheidsonderwijs en critical care verzorg.

Bij de vanDoen Academie leer je ook de soft-skills vaardigheden. Hoe communiceer je met elkaar; positief benaderen van je medestudenten en cliënten. Deze manier van opleiden past bij mij. Wij denken verdere dan alleen een technische vaardigheid. We nemen de tijd voor de mens achter de deeelnemer/student.

Specialisaties binnen vanDoen: Docent erkende zorgopleidingen, docent zorginhoudelijke trainingen