‘Zonder vernieuwing geen vooruitgang’

‘Hoe kunnen wij als opleider verschil maken?’ Dat is de vraag waar ik mij graag mee bezig houd. Ik verken en bespreek graag alternatieve mogelijkheden in plaats van ‘zo doen wij het altijd’. Met kwalitatief, erkend, onderscheidend en persoonlijk onderwijs bijdragen aan het welzijn van zorgmedewerkers en passende zorg voor ouderen: daar doe ik het voor. ‘

Wat mij energie geeft? Samen met anderen ondernemen en op zoek gaan naar kansen. Als academie plaatsen wij onze deelnemers op de eerste plaats. Kenmerkend voor mijn manier van werken: drive, creatief en vernieuwend, analytisch, doortastend, resultaatgericht, optimistisch, humor, oplossingsgericht, persoonlijk en servicegericht.

Persoonlijke aandacht

Na twee jaar geneeskunde en mijn studie psychologie begon ik mijn loopbaan binnen de re-integratie. Ik heb acht jaar in loondienst leidinggegeven bij Sagenn re-integratie en mijn MBA mogen behalen. Toen kreeg ik de mogelijkheid een eigen bedrijf te beginnen binnen de zorg. Een hele mooie kans en dat was de start van de vanDoen Academie. Nu zijn we ruim 12 jaar verder, werken we met veel (grote) zorgorganisaties samen en bieden we naast de (erkende) zorginhoudelijke opleidingen, trainingen en deskundigheidsbevordering ook effectiviteitstrainingen en leiderschapsprogramma’s aan. We hebben mooie en waardevolle samenwerkingen opgebouwd waarin het leveren van maatwerk en vernieuwend werken centraal staat. Samenwerkingen die gericht zijn op het bieden van kwalitatief, persoonlijk onderwijs en het waarborgen/onderhouden van de bevoegd- en bekwaamheid van personeel.

Een organisatie die deelnemers écht verder helpt

Als vanDoen weten wij wat er speelt binnen de zorg. Wij spreken de taal van de zorgmedewerkers en managers en wij denken in mogelijkheden. Wij willen slechts drie dingen: deelnemers écht verder helpen in hun ontwikkeling, bijdragen aan hun welzijn en bijdragen aan passende zorg voor een ieder die dat nodig heeft.