"Door van elkaar te leren en het te gaan doen, hoop ik dat je meer vertrouwen en ervaring krijgt om bepaalde transfertechnieken toe te passen en/ of hulpmiddelen in te gaan zetten tijdens je werkzaamheden".

In mijn laatste stage van mijn opleiding wist ik het: ik wil als fysiotherapeut in het ziekenhuis gaan werken. De mogelijkheid om er voor patiënten te zijn in zo’n kwetsbare situatie en het multidisciplinair samenwerken trok mij ontzettend aan.

Eén van mijn taken daar is om patiënten weer in beweging te helpen en ervoor te zorgen dat ze dagelijkse activiteiten weer kunnen uitvoeren. Daarbij niet alleen denkend aan de patiënt, maar ook aan jezelf als zorgverlener! Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij er lichamelijk zo min mogelijk of liever helemaal geen last van krijgt? Tijdens mijn trainingen hoop ik je hiervoor praktische handvatten te geven, die je de volgende dag al kan toepassen in de praktijk.

Ik houd van een rustige benadering met een tikkeltje humor, maar vooral van veel ‘Doen’! We zullen daarom veel praktisch met elkaar aan de slag gaan. Daarbij vind ik het leuk om casussen of situaties te gebruiken waar jij als zorgverlener in je werk tegenaan loopt.

Sinds 2020 verzorg ik met veel plezier de training Transfertechnieken bij VanDoen. Hier kan ik mijn kennis die ik sinds 2011 in de zorg heb opgedaan als klinisch fysiotherapeut overdragen aan andere zorgverleners.

Specialisaties binnen vanDoen: Trainer til- en transfertechnieken