"Wat mij drijft? Positief bijdragen aan de groei van de mensen om mij heen: groeien zij, dan groei ik! Ik streef naar een maatschappij waarin mensen met plezier, energie en in volledige vrijheid kunnen werken aan de beste versie van zichzelf. Om te faciliteren in groei ga ik op zoek naar passende en persoonlijke manieren om onze deelnemers en trainers te ondersteunen en inspireren".

Dat doe ik bij de vanDoen als coördinator en studiebegeleider. Het is mijn doel om te zorgen dat alles organisatorisch goed verloopt en dat onze deelnemers en trainers aan mij de juiste vraagbaak hebben. Daarnaast voer ik projectmatige taken uit op het gebied van marketing en communicatie. Ik vind het belangrijk om te werken met een positief perspectief en met breed optimisme te kijken naar mogelijkheden. 

Mijn achtergrond ligt in de communicatiebranche, waar ik werkzaam ben geweest als contentmarketeer en communicatiecoördinator. Vanuit de onderwijsbranche maakte ik in juli 2022 de overstap naar de zorgsector. Een sector die draait op één gemeenschappelijk doel: zorgen voor elkaar. Dat vind ik puur en dat spreekt mij aan. Net als de werkwijze van vanDoen: concreet, integer en met een goede dosis humor. 

Daarnaast werkt VanDoen vanuit de eigen kracht van de deelnemers, trainers en personeel. Een uitgangspunt die mij trots maakt bij deze club te horen!