"Trainen binnen de zorg? Dat doe ik graag! Het is een wereld die ik goed ken en waar ik mij vertrouwd mee voel omdat je dezelfde taal spreekt: de zorg voor de medemens"

Als trainer sluit ik aan bij de beginsituatie van de ander: Wat wil je leren, waar sta je voor open en waarmee kan ik je helpen? Zorg op maat met een gezonde dosis humor. Want samen even goed kunnen lachen maakt ingewikkelde vraagstukken wat minder ingewikkeld.

Je kunt mij typeren met de uitspraak "Keep it simple". Dit doe ik door de lessen in kleine stappen op te delen en te koppelen aan de praktijksituatie, zodat je de theorie ook goed kan toepassen in je werk.

Vanaf mijn 24e werk ik in de zorg en ik zou niet anders willen. Mijn werkervaring ligt op verschillende vlakken – onder andere als geregistreerd verpleegkundige, praktijkopleider chirurgie en locatiemanagers binnen de ouderenzorg - en kent een rode draad: aandacht voor de medemens. Dat kan op verschillende niveaus, namelijk in direct cliëntencontact, als collega, als leidinggevende en ook als trainer.

Binnen de vanDoen Academie staat de mens en zijn of haar vraag centraal en de trainingen worden hierop aangepast, maatwerk dus. Hoe fijn is het als je dat wat je geleerd hebt ook kunt toepassen in de praktijk, niet 'hoog over' maar praktisch en direct uitvoerbaar.

Specialisaties binnen vanDoen: Docent erkende zorgopleidingen, docent zorginhoudelijke trainingen