‘Zorgen voor maximale leeropbrengst’. 

Een mooi compliment van een deelnemer? ‘Vandaag heb ik geen pil nodig gehad om deze trainingsdag door te komen’ ;). Anderen helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en ‘zaaltjes leed’ voorkomen, dat drijft mij. Wij zijn een opleider en bovenal een veranderkundige. Mijn ambitie vanuit mijn rollen als partner en programmamaker is erop gericht om écht trainingen te geven die impact hebben binnen de zorg.

‘Een goede training kun je vergelijken met een goed recept’. Om tot het goede recept te komen heb je ruime kennis en ervaring nodig en de wil om iets moois te creëren. Bedenken, experimenteren, out of the box denken, uitvoeren en ervaren, evalueren en verbeteren: zo kom je tot iets goeds. Wij hebben veel eigen materiaal ontwikkeld wat de leeropbrengst aantoonbaar verhoogt. Al onze programma’s zijn praktisch en gericht op ‘wat kun je morgen met wat je vandaag leert’. Er is niet één manier van leren. Het leveren van maatwerk, échte aandacht voor de deelnemers, een veilige leeromgeving en expertise en betrokkenheid van onze trainers zijn essentiële voorwaarden.

Met een achtergrond in management, coaching en trainen is leren en ontwikkelen één van mijn grootste interesses. Als partner en programmamaker bij vanDoen kan ik dit binnen de zorg goed combineren met ondernemerschap. Woorden die mijn manier van werken kenmerken: praktisch, inspirerend, betrokken, speels, integer, humor, spiegelend en resultaat- en doelgericht.

Trainen met impact ‘weten is niet genoeg, we moeten het doen’

vanDoen staat voor de combinatie van persoonlijke en professionele groei in alle programma’s. In onze visie is dat onlosmakelijk met elkaar verbonden en noodzakelijk voor het vergroten van de effectiviteit van werknemers. Als mensen groeien dan groeit de organisatie. In elke bijeenkomst ligt de nadruk op toepassen, ervaren, bewustzijn vergroten, inzichten vergaren en vooral doen. Geen saaie lesdagen bij ons.

Specialisaties binnen vanDoen: Partner vanDoen, Learning & Development specialist, leiderschap en management en train de trainer (coachings- en trainers vaardigheden)